top of page
visu8.jpg

Siteimproven Helsingin toimisto remontoitiin arvokiinteistöön

Tanskalaisen Siteimprove Suomen toimitilat remontoitiin, lähes 200-vuotiaaseen arvokiinteistöön, Wuorion taloon Helsingin Unionkadulla. 

Upea arkkitehtuuri saa ansaitsemansa huomion

Rakennuksen upeat arkkitehtuuriset puitteet saivat ansaitsemansa huomion myös toimiston sisällä, kun toimiston pintamateriaalit ja kiintokalusteet pidettiin maltillisina sävyiltään ja suunniteltiin yhdistämään uutta ja vanhaa.

 

Väriä ja ryhtiä tilaan saatiin yhdistämällä yrityksen uusia brändivärejä raikkaalla ja nuorekkaalla tavalla irtokalustuksessa ja tilan piensomistuksessa. Toimiston irtokalustuksen lähtökohta oli muunneltavuus ja hyvä työergonomia.

 

Projektissa käytettiin poikkeuksellisen paljon 3D-visualisointeja ja 3D-mallinnusta suunnitelmien esittämiseksi asiakkaalle etänä, sillä suurin osa suunnittelutyöstä jouduttiin kevään 2020 lockdownin aikana tekemään etänä.

 

Katso projektin kuvat alta.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

jalkeen5.jpg

Ota yhteyttä niin jutellaan tarpeestasi lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Yhteistyömme Luovision kanssa on sujunut loistavasti jo vuosia. Luovisiolla pystytään ottamaan haltuun vaativammatkin projektit. Suunnittelijana Marika on itsevarma ja huomioi asiakkaan tarpeet erinomaisesti. Luovisio luotettava toimija, ja voin lämpimästi suositella heidän palvelujaan.

Matti Hietakangas

Myyntipäällikkö

Futra Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

Office Coffee Break

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page