top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
aulatila1c.jpg

Kumppani toimitilasi uudistuksessa

Toimitilan muutosprojekti voi tuntua äkkiseltään haastavalta projektilta, mutta oikeanlaisen suunnittelukumppanin kanssa se on palkitsevaa niin itse projektin aikana kuin projektin lopputuloksenkin suhteen.

 

Vuosien varrella olemme suunnitelleet satoja erilaisia tiloja asiakkaillemme, joten tiedämme paljon siitä, miten homma kannattaa tehdä. Täällä voit tutustua palveluihimme ja osaan valmistuneista projekteistamme. 

Palvelupakettimme yritysten tilaprojekteihin

2d-kuva_c.png

OPTIMOITU

(alk. 1700 eur, Alv. 0%)

Mitä? Optimoitu toimitila -palvelun avulla sovitamme yrityksenne tilat, ihmiset ja kalusteet toisiinsa optimaalisella tavalla.

 

Lopputuloksena on optimoitu tilankäyttö. Saatte kalustetun pohjakuvan käyttöönne mittakaavassa (2D-pohjakuva) ja voitte hyödyntää pohjakuvaa apuna toimitilan muutossa tai muissa tilamuutoksissa.

 

Kenelle? Palvelu yrityksille uuden tai vanhan toimitilan kalustuksen optimaaliseen suunnitteluun ja siitä viestimiseen.

Optimoitu tila -palvelu sisältyy

kahteen laajempaan palveluumme.
 

aulatila1.jpg

VIIHTYISÄ

(alk. 3700 eur, Alv. 0%)

Mitä? Viihtyisä toimitila -palvelumme avulla luomme yrityksellenne uniikin tilakonseptin ja hyödynnämme olemassa olevaa brändi-ilmettänne.

 

Lopputuloksena saatte toiminnallisesti fiksut ja viihtyisät tilat, joista voitte olla ylpeitä.

 

Teemme suunnitelmat kalusteista ja pintamateriaaleista sekä tilojen piensisusteista. Käsitys tilan ilmeestä ja tunnelmasta hahmottuu 3D-visualisointien ja 2D-pohjakuvien avulla jo ennen muutostöiden aloittamista.

Kenelle? Yritykselle, joka haluaa panostaa sekä henkilökunnan hyvinvointiin että tilojen viihtyisyyteen ja haluaa olla aktiivisesti tilaprojektissa mukana.

DSC_0657.jpg

HUOLETON

(alk. 8700 eur, Alv. 0%)

Mitä? Huoleton toimitila -on avaimet käteen -toimitilapalvelumme ja se sisältää kaksi muuta palveluamme sekä sisustussuunnittelun aikaisen projektinhallinnan ja kaikkien tilausten tekemisen.

 

Valvomme myös asennuksia ja teemme tarvittavat viimeistelyt vaikkapa toimitilan tarjoiluastioita myöden. 

 

Lisäpalveluna järjestämme tilojen avajaiset juhlasuunnittelijan johdolla.

Kenelle? Yritykselle, joka haluaa panostaa henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyisyyteen rakennetuissa tiloissa ja jättää sekä projektin että lopputuloksen saavuttamisen täysin ammattilaisten hoidettavaksi, viimeistä silausta myöden.

NOPEA-toimitilakonsultaatio

Mitä toimitilakonsultaation aikana tapahtuu? Toimitilakonsultaation aikana ratkomme tiloihinne, tilojen kalustukseen ja/tai pintamateriaaleihin liittyviä haasteita. Toimitilakonsulaation kesto on 2 tuntia ja koko täksi ajaksi käyttöösi kokeeneen tila-ammattilaisen osaamisen ja verkostot. Ennen konsultaatiota käymme yhdessä puhelimitse tai Teamsillä läpi ratkottavat haasteet ja varsinaisena konsultaatiopäivänä pureudumme niiden ratkaisemiseen toimitilassanne.

Kenelle toimitilakonsultaatio soveltuu? Toimitilakonsultaatio soveltuu erityisesti yrittäjille tai yrityksille, jotka haluavat itse suunnitella oman toimitilansa, mutta kaipaavat tila- ja sisustussuunnittelijan apua yksityiskohtien, hankintojen, tekijöiden valinnan suhteen.

 

Konsultaatio on oikea valinta myös tilanteessa, jossa muutoksilla ja päätöksillä on kiire, eikä aikaa perinteiselle suunnittelulle ole. Tällaisia tilanteita voivat olla nopeasti päätettävä uuden toimitilan valinta tai äkillinen yrityksen muutto uusiin toimitiloihin, jolloin on tärkeää varmistaa, että uudet tilat palvelevat yrityksen tarpeita. 

Nopea-toimitilakonsultaation hinta 395 eur (Alv. 0%) + matkakulut Pirkanmaan ulkopuolella. Konsultaatio voidaan toteuttaa myös täysin etänä Luovision Teamsin kautta. Kesto 2 tuntia. Lue lisää NOPEA-toimitilakonsultaatiosta blogistamme >>

Referenssimme

Tutustu projekteihimme, niin niin näet suunnittelemiamme tiloja yksityiskohtaisemmin.

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

PetraVeikkola_Marika_Luovisio-33.jpg

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarpeestasi lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Toteutimme mittavan muutoksen yrityksemme neuvottelutilaan Luovision kanssa. Voimme lämpimästi suositella Luovisiota ja olemme todella tyytyväisiä muodonmuutokseen, jonka neuvottelutilamme koki. 

Suvi Stolt
pääkirjanpitäjä ja HRD-päällikkö
TKM TTT Finland Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

Ota yhteyttä
edustustila-sisustussuunnittelu-tampere2

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page