top of page
DSCF6107.jpg

Laitoimme Innogiantin uusiksi

Tamperelaisen ohjelmistoyritys Innogiant Oy:n toimistotilat Ratinakaaressa kokivat melkoisen muodonmuutoksen Luovision suunnitelmien pohjalta tehdyn toimitilaremontin myötä.

Panostus tiloihin loi hyvinvointia henkilöstölle

Tamperelaisen ohjelmistoyritys Innogiant Oy:n toimistotilat Ratinakaaressa kokivat melkoisen muodonmuutoksen Luovision suunnitelmien pohjalta tehdyn toimitilaremontin myötä. Tiloissa uusittiin lattioita, kalusteita ja asennettiin lasiväliseinät jakamaan suurta avotilaa. Henkilökunnan hyvinvointi, virkistäytyminen ja taukotilat olivat suunnittelun lähtökohtia.

Yhteisissä tiloissa haluttiin panostaa erityisesti pöytiin, sillä erilaiset pelit ovat henkilökunnalle tauoilla tärkeitä virkistäytymiskeinoja. Samaiset pöydät toimivat myös ruokapöytinä omien eväiden syöjille ja työpöytinä workshopeissa tai muissa tapahtumissa. Yhteisen oleskelutilan kalustuksessa huomioitiin muunneltavuus ja tilan erilaiset käyttötarpeet. Henkilökunta osallistui aktiivisesti suunnitteluun ja antoi hyviä ideoita suunnittelun pohjaksi.

 

Katso projektin kuvat alta.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

DSCF6183.jpg

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarpeestasi lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Yhteistyömme Luovision kanssa on sujunut loistavasti jo vuosia. Luovisiolla pystytään ottamaan haltuun vaativammatkin projektit. Suunnittelijana Marika on itsevarma ja huomioi asiakkaan tarpeet erinomaisesti. Luovisio luotettava toimija, ja voin lämpimästi suositella heidän palvelujaan.

Matti Hietakangas

Myyntipäällikkö

Futra Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

neuvottelutila-sisustussuunnittelu-tampe

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page