top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
PetraVeikkola_Marika_Luovisio-31.jpg

Ketterä ja ihmisläheinen suunnittelutoimisto.

Teemme työympäristö- ja toimitilasuunnittelua etenkin kasvu- ja muutosvaiheessa oleville yrityksille. Kokoamme suunnittelua ja toteutusta varten tarvittaessa asiantuntijatiimin laajasta yhteistyökumppaniverkostostamme. Teemme yhteistyötä niin erikoissuunnittelijoiden, urakoitsijoiden kuin tavaranatoimittajien kanssa. 

Olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Luovisio on toteuttanut viihtyisiä ja arjessa toimivia yritystiloja vuodesta 2016 lähtien. Kaiken tekemisen tavoitteena on parantaa yritystiloja palvelemaan paremmin tilan käyttäjiä, ihmisten hyvinvointia sekä yrityskuvaa ja yrityksen liiketoimintatavoitteita.


Suunnitteluprosessimme on vuorovaikutteinen ja osallistava. Tila- ja sisustussuunnitelmat visualisoidaan asiakkaalle 3D-mallin ja 3D-visualisointikuvien kautta. Aito vuorovaikutus ja mutkaton yhteistyö asiakkaamme kanssa on meille tärkeää.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten; Lämminhenkinen palvelu, avoimuus ja ohjaava ote kaikissa projektin vaiheissa ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

PetraVeikkola_Marika_Luovisio-125b-edite

Tilaprojekti lähtee liikkeelle muutostavoitteiden määrittelystä. On tärkeää tietää, minkä tavoitteen toteutumista varten muutos toteutetaan.

 

Intohimoni on olla luomassa näistä tavoitteista käsin sekä merkityksellisiä että hyvinvointia edistäviä tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Kun ihmiset voivat hyvin ja viihtyvät myös asiakasyritykseni kasvaa ja kehittyy.

 

Haluan antaa asiakkaalleni työkalut muutoksen hahmottamiseen ja toteuttamiseen myös kokemuksen siitä, että juuri hänen projektinsa on tärkeä.

Marika Ritala-Mäkinen

Tila- ja sisustussuunnittelija, BBA
Luovision perustaja, omistaja ja yrittäjä

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

PetraVeikkola_Marika_Luovisio-77.jpg

Ota yhteyttä, niin jutellaan projektistasi.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Yhteistyömme Luovision kanssa on sujunut loistavasti jo vuosia. Luovisiolla pystytään ottamaan haltuun vaativammatkin projektit. Luovisio on luotettava toimija ja ottaa erinomaisesti asiakkaan toiveet huomioon. Voin lämpimästi suositella Luovisiota.

Matti Hietakangas

Myyntipäällikkö

Futra Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

Ota yhteyttä
neuvottelutila-sisustussuunnittelu-tampe

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page