top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
Ennagraphy_304A4403_2.jpg

Ihmisläheistä työympäristösuunnittelua

Olemme erikoistuneet työympäristöjen tila- ja sisustussuunnitteluun pienille ja keskisuurille yrityksille. Kotipaikkamme on Pirkanmaalla, mutta toteutamme projekteja ympäri Suomea. 

 

Panostamme asiakkaidemme kiireettömään kohtaamiseen ja työympäristön kokonaisvaltaisen toimivuuden suunnitteluun. Tiedämme, kuinka tehostaa niin arjen toiminnallisuutta kuin viihtyisyyttä tiloissa - myös tarvittaessa ilman massiivisia purku- ja saneeraustöitä. Hyödynnämme sekä olemassa olevia tiloja että kalusteita mahdollisimman tehokkaasti ja kestävästi.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten

Luovisio on toteuttanut viihtyisiä ja arjessa toimivia yritystiloja vuodesta 2016 lähtien. Kaiken tekemisemme tavoitteena on parantaa asiakkaamme tiloja palvelemaan paremmin tilan käyttäjiä, ihmisten hyvinvointia sekä yrityskuvaa ja yrityksen liiketoimintatavoitteita. Olemme asiakkaamme tukena jokaisessa projektin vaiheessa.

Olipa kyse pienistä tilamuutoksista tai suuremmista muutosprojekteista, tarjoamme asiakkaillemme joustavia ratkaisuja asiakkaan toiveiden ja budjetin mukaisesti.

 

Ohjaamme asiakkaitamme koko suunnitteluprosessin ajan, innostaen heitä näkemään tilan potentiaalin jo projektin aikana. Suunnitelmien visualisoinnissa asiakkaallemme käytämme 3D-mallinnusta ja valokuvan tarkkoja 3D-visualisointeja. Hyödynnämme myös tekoälyä soveltuvin osin suunnittelutyön konseptointi- ja ideointivaiheessa.

Toimitilaprojekti kuvana_Luovisio_Oy.png
Ennagraphy_304A3685_2EDIT.jpg

Tilaprojekti lähtee liikkeelle muutostavoitteiden määrittelystä. On tärkeää tietää, minkä tavoitteen toteutumista varten muutos toteutetaan.

 

Luomme näistä tavoitteista käsin sekä merkityksellisiä että hyvinvointia edistäviä tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. 

 

Haluamme antaa asiakkaillemme parhaat visuaaliset työkalut muutoksen hahmottamiseen ja päätösten tekemiseksi. Siksi käytämme projekteissamme nykyaikaista kustannustehokasta 3D-mallinnusta ja mallinnusten valokuvamaista viimeistelyä. Asiakas ei maksa extraa mallinnuksista vaan ne sisältyvät palveluumme.

Marika Ritala-Mäkinen

Tila- ja sisustussuunnittelija
3D-mallintaja ja verkkovalmentaja

Luovision perustaja, omistaja ja yrittäjä, BBA

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä. Jos et vielä tiedä kuinka edetä, varaa maksuton toimitilavartti

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

PetraVeikkola_Marika_Luovisio-33.jpg

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Yhteistyömme Luovision kanssa on sujunut loistavasti jo vuosia. Luovisiolla pystytään ottamaan haltuun vaativammatkin projektit. Luovisio on luotettava toimija ja ottaa erinomaisesti asiakkaan toiveet huomioon. Voin lämpimästi suositella Luovisiota.

Matti Hietakangas

Myyntipäällikkö

Futra Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

Ota yhteyttä
neuvottelutila-sisustussuunnittelu-tampe

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page