top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
PetraVeikkola_Marika_Luovisio-31.jpg

Pieni ja ketterä suunnittelutoimisto palveluksessasi.

Teemme työympäristöjen tila- ja sisustussuunnittelua kasvu- ja muutosvaiheessa oleville pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Olemme erikoistuneet erityisesti toimivien ja fiksujen tilojen suunnittelemiseen ilman massiivia purku- ja saneeraustöitä eli ns. faceliftien tekemiseen. Haluamme innostaa asiakkaitamme näkemään tilan potentiaalin jo projektin aikana 3D-mallinnuksen ja 3D-visualisointien avulla. Projekteihimme voi tutustua tarkemmin yritysprojektisivullamme.

Projektityömme lisäksi valmennamme sisustussuunnittelijoita Sketchup-3D-mallinnuksen ja Enscape-rendauksen saloihin live- ja verkkovalmennusten avulla. Olemme Suomen ensimmäinen sisustussuunnittelijoiden Enscape-rendausvalmennusta tarjoava yritys.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Luovisio on toteuttanut viihtyisiä ja arjessa toimivia yritystiloja vuodesta 2016 lähtien. Kaiken tekemisemme tavoitteena on parantaa asiakkaamme tiloja palvelemaan paremmin tilan käyttäjiä, ihmisten hyvinvointia sekä yrityskuvaa ja yrityksen liiketoimintatavoitteita.


Suunnitteluprosessimme on vuorovaikutteinen ja osallistava. Tila- ja sisustussuunnitelmat visualisoidaan asiakkaalle 3D-mallin ja valokuvamaisten 3D-visualisointikuvien sekä tarvittaessa 360-panoraaman kautta. Avoin vuorovaikutus ja mutkaton yhteistyö asiakkaamme kanssa on meille tärkeää.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten; avoimuus ja ohjaava ote kaikissa projektin vaiheissa ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Pyrimme suunnittelussa säästämään olemassa olevia kalusteita ja minimoimaan tilaan kohdistuvia isoja remontteja.

Supervoimamme on ymmärrys toimistojen ketteriin facelift-muutoksiin, mikä tarkoittaa sitä, että pystymme muokkaamaan tilan kuin tilan viihtyisyyttä myös ilman massiivisia seinänpurkuremontteja.

Ennagraphy_304A3685_2EDIT.jpg

Tilaprojekti lähtee liikkeelle muutostavoitteiden määrittelystä. On tärkeää tietää, minkä tavoitteen toteutumista varten muutos toteutetaan.

 

Luomme näistä tavoitteista käsin sekä merkityksellisiä että hyvinvointia edistäviä tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. 

 

Haluamme antaa asiakkaillemme parhaat visuaaliset työkalut muutoksen hahmottamiseen ja päätösten tekemiseksi. Siksi käytämme projekteissamme nykyaikaista kustannustehokasta 3D-mallinnusta ja mallinnusten valokuvamaista viimeistelyä. Asiakas ei maksa extraa mallinnuksista vaan ne sisältyvät palveluumme.

Marika Ritala-Mäkinen

Tila- ja sisustussuunnittelija
3D-mallintaja ja -valmentaja
Luovision perustaja, omistaja ja yrittäjä, BBA

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

PetraVeikkola_Marika_Luovisio-77.jpg

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Yhteistyömme Luovision kanssa on sujunut loistavasti jo vuosia. Luovisiolla pystytään ottamaan haltuun vaativammatkin projektit. Luovisio on luotettava toimija ja ottaa erinomaisesti asiakkaan toiveet huomioon. Voin lämpimästi suositella Luovisiota.

Matti Hietakangas

Myyntipäällikkö

Futra Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

Ota yhteyttä
neuvottelutila-sisustussuunnittelu-tampe

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page