DSCF4257.jpg

Rekisteriseloste ja evästeet

Rekisteriseloste

Päivitetty 1.12.2020
 

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

 

 

Rekisterinpitäjä

Suunnittelutoimisto Luovisio
Y-tunnus: 2770176-3
Postitusosoite: Paltunkuja 1, 37500 Lempäälä
Käyntiosoite: Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä
Kotipaikka: Lempäälä
Puhelin 044 537 6844
Sähköposti marika@luovisio.fi

Verkkosivun osoite on https://www.luovisio.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
 

Marika Ritala-Mäkinen
Postitusosoite: Paltunkuja 1, 37500 Lempäälä
Käyntiosoite: Piiponraitti 1, 37500 Lempäälä
Puhelin 044 537 6844
Sähköposti marika@luovisio.fi

Henkilörekisterin nimi
 

Suunnittelutoimisto Luovision asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Suunnittelutoimisto Luovision
palvelujen toimittaminen, asiakassuhteen hoitaminen ja viestintä.

Rekisteröitävät tiedot
 

Henkilörekisteriin merkitään seuraavat tiedot:

Yhteyshenkilön etu- ja sukunimi,
sähköpostiosoite ja puhelinnumero
Muut asiakkaan antamat viitetiedot
Laskutustiedot
Tilatut palvelut
Yrityksen osalta: Y-tunnus ja organisaation nimi

Säännönmukaiset tietolähteet
 

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan säännönmukaisesti asiakkaalta
itseltään palvelun tilaamisen yhteydessä. Evästeillä kerätään tietoa verkkosivuston
käytöstä käyttökokemuksen parantamiseksi.

 

Tämän sivuston ja selaimesi välinen liikenne on salattu HTTPS -yhteydellä.

Henkilötietojen luovuttaminen: Henkilötietoja ei luovuta eteenpäin ilman asiakkaan suostumusta,
paitsi mahdollisten viranomais- tai perintätoimien niin edellyttäessä.

Rekisterin suojaus
 

  1. Fyysinen aineisto: Fyysisessä muodossa oleva aineisto säilytetään
    Suunnittelutoimisto Luovision toimitiloissa lukituissa kaapissa,
    hälyttimin ja vartioinnilla varustetuissa rakennuksessa.

     

  2. Sähköinen aineisto: Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään
    Suunnittelutoimisto Luovision tietojärjestelmissä, joissa käytetään vahvaa
    käyttäjän todentamista tietoturvan varmistamiseksi. Ulkopuolisilla ei ole pääsyä tietojärjestelmiin.

Tietojen säilytys
 

Rekisterinpitäjä säilyttää tietoja niin kauan, kuin se on asiakassuhteen hoidon kannalta oleellista. Tiedot poistetaan pyydettäessä, asiakassuhteen selkeästi loppuessa tai asiakasyrityksen lopettaessa toimintansa.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
 

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen
 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön esittämiseksi rekisteröidyn tulee olla yhteydessä rekisterivastaavaan. Yhden tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä virhe ja ilmoitettava oikeat tiedot rekisterivastaavalle. Korjauspyynnön toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee henkilökohtaisesti olla yhteydessä yhteyshenkilöön sähköpostitse.

Muut rekisteröidyn oikeudet
 

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa määritellyissa rajoissa. Kielto voidaan antaa milloin tahansa yllä mainitulle yhteyshenkilölle.

Tietosuojaselosteen muuttaminen
 

Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta.

Tietoa evästeistä
Päivitetty 1.12.2020

Yleistä tietoa
 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä, jotta sivuston käyttökokemus olisi yksilöllinen. Evästeitä ei käytetä henkilökohtaisen tiedon keräämiseen tai välittämiseen kolmannelle osapuolelle. Lisätietoa evästeistä saat aboutcookies.org ja Viestintäviraston sivuilta.


Mitä evästeitä tämä sivusto käyttää ja miten?

 

Tällä sivustolla käytetään Google Analyticsia. Google analytics kerää tietoa siitä, kuinka kävijät käyttävät sivustoa. Tietoa kerätään, jotta sivustoa voidaan edelleen kehittää vastaamaan käyttäjien tarpeita. Google Analytics tallentaa tietoja, millä sivuilla käyt, kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivustolle ja mitä linkkejä klikkaat.

Evästeiden hallitseminen
 

Voit hyväksyä, poistaa tai kokonaan kieltää evästeiden käytön selaimessasi. Evästeiden käytön kieltäminen voi vaikuttaa sivuston toimivuuteen.

luovisio-logo-08.png

Suunnittelutoimisto Luovisio

Marika Ritala-Mäkinen

 044 537 6844 (ma–pe 8–16)

 marika@luovisio.fi

Käyntiosoite:

Manttaalitie 15, Lempäälä - Lempäälä-talo, B-osa / Ideakeskus, 2. krs

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi saat keskimäärin kerran kuussa vinkkejä toimitilojen tulevaisuudesta ja suunnittelusta.

© 2021. Suunnittelutoimisto Luovisio