top of page
toimistossa-puhelinkoppi2.jpg

Oman näköiset tilat nostavat Quattrotecin työssä viihtyvyyden uudelle tasolle

Ennen uusiin tiloihin muuttoa Quattrotec Oy otti yhteyttä Luovisioon. Quattrotec Oy kaipasi nopealla aikataululla apua uuden tilan pintamateriaalisuunnitelmien, kiintokalustuksen sekä toimivamman kalustelayoutin ja irtokalustuksen suunnittelussa.

Viihtyisät yrityksen näköiset tilat

Valkeakoskella sijaitsevan Quattrotec Oy:n uusien tilojen ilme kaipasi kipeästi pientä pintaremonttia, sillä tilat eivät olleet toimivat eivätkä ne myöskään kuvastaneet huippuammattilaisista koostuvaa yritystä millään tavalla. Luovisio riensi apuun laatien suunnitelmat ja tarjouspyynnöt ennätysajassa tiukkaa remonttiaikataulua silmällä pitäen. Tiloissa uusittiin kaikki maalipinnat, kiintokalusteet sekä lähes kaikki irtokalusteet.

 

Muutamia vanhoja kiintokalusteita säästettiin ja maalattiin uudelleen. Tiloihin rakennettiin myös neuvottelutila lohkaisemmalla muista tiloista neliöitä tehokkaalle neuvottelutilalle.

 

Suhteellisen pienellä remontilla ja ennen kaikkea fiksulla suunnittelulla tiloista saatiin sekä toimivat, käytännölliset että viihtyisät. Uusien tilojen ja remontin myötä Quattrotecin tilat ja työssä viihtyisyys nousi kertaheitolla uudelle tasolle.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

toimisto1.jpg

Haluatko nähdä lisää muutoskohteitamme?

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

3D-visualisointikuvat olivat lopputulosta lukuun ottamatta parasta koko projektissa! Kun saimme ensimmäiset 3D-kuvat, niin pääsimme jo fiilistelemään tunnelmaa, jonka toimiston uudistus meille toisi. Ehdottoman hyvä ja tärkeä työkalu! Remontin lopputulos on ollut hyvin palkitseva. Voin lämpimästi suositella Luovisiota. Asiakkaan kuunteleminen ja välillä venyminen asiakkaan muuttuvien toiveiden mukaan oli hyvin palveluhenkistä ja sinnikästä. Erinomaisen hyvää Luovisiossa on henkilökohtainen ja asiakasta kuunteleva palvelu.

Laura Helasjoki-Ristimäki
toimitusjohtaja
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

toimistossa-puhelinkoppi.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page