top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
Sketchup Pro on a laptop

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat työmme keskiössä.

Sisustussuunnittelijoiden
Sketchup Pro -verkkokurssit

Marikan suunnittelemat, Suomen ensimmäiset sisustussuunnittelijan workflown tukemiseen tarkoitetut, Sketchup Pro -verkkokurssit lanseerattiin syksyllä 2022. Kurssit ovat saaneet hyvän vastaanoton suunnittelijoiden keskuudessa ja yli 95% kurssilaisista antaa kursseista arvosanaksi 5/5! Jo yli 100 kurssilaista on suorittanut Luovision verkkokurssit ja nostanut Sketchup-osaamisensa aivan uudelle tasolle!

Verkkokurssit Sketchup Pro -tehokertaus ja Layout perusteet on suunniteltu  selkeyttämään sisustussuunnittelijan arjen mallinnustyötä ja boostamaan suunnittelijan mallinnusitsetuntoa. Verkkokurssit ovat saatavilla 2-3 kertaa vuodessa. Voit liittyä
odotuslistalle, niin saat tiedon, kun kurssit ovat saatavilla.

Kesäkuussa 2023 starttasi ensimmäinen suomenkielinen Sisustussuunnittelijan Enscape renderöinnin perusteet -pilottiverkkovalmennus. Kaikille avoin Enscapen perusteet sisustussuunnittelijalle -verkkovalmennus on tulossa saataville syksyllä 2023. 

Marikan laatimat sisustussuunnittelijoiden Sketchup Pro tehokertaus ja Sketchup Layout perusteet ja Enscape -verkkokurssit löydät Luovision verkkokurssialustalta.

Ennagraphy_304A4101_2EDIT.jpg

Liity kurssien odotuslistalle

Liity odotuslistalle, niin saat tiedon, kun verkkokursseja on myynnissä.

Tutustu kursseihin >

Kaikki tarvittava tuli verkkokursseilta. Tästä pystyy helposti jatkamaan itsenäisesti, nyt kun pohjatieto on hallussa.

Suvi, sis.ark.opiskelija, Tampere

Kurssi oli upeasti rakennettu! Rakenne oli selkeä, videot olivat ymmärrettäviä ja niiden pohjalta tekeminen onnistui heti.

Katja, sisustussuunnittelija, Raahe

Olen saanut kurssista todella paljon hyötyä omaan 3D-piirtämiseen sekä tagien ja scenejen tekemiseen fiksusti. Verkkokurssi on nopeuttanut niin isosti kaikkea piirtämistä, etten osannut edes kuvitella! Kurssin looginen eteneminen, rytmitys, ja se, että jokainen asia on omalla videolla - on mahtavaa! 

Sirkku, sisustussuunnittelija
ja yrittäjä, Vantaa

Ota yhteyttä
layout-kurssi.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page