top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
_edited.png

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat työmme keskiössä.

Suunnittelijoiden Sketchup Pro, Layout ja Enscape -verkkokurssit

Luovision perustaja Marika Ritala-Mäkinen on suunnitellut ja toteuttanut Suomen ensimmäiset sisustussuunnittelijan workflowta tukevat Sketchup Pro -ja Enscape -verkkokurssit. Kurssit ovat saaneet hyvän vastaanoton suunnittelijoiden keskuudessa ja yli 95% kurssilaisista antaa kursseista arvosanaksi 5/5! Jo yli 130 kurssilaista on suorittanut Luovision verkkokurssit ja nostanut Sketchup-osaamisensa uudelle tasolle!
 

Marikan laatimat sisustussuunnittelijoiden Sketchup Pro tehokertaus, Sketchup Layout perusteet ja Enscape -verkkokurssit löydät Luovision verkkokurssialustalta.

Valitse itsellesi sopiva tapa opiskella

12 viikon tuettu Sketchup Pro Tehokertaus -verkkovalmennus on saatavilla 2-3 kertaa vuodessa (seuraava toteutus huhtikuussa 2024)

 

Sketchup Pro Tehokertaus DIY-verkkokurssi ja Sketchup Pro Tehokertaus VIP-verkkovalmennus sekä Layout-perusteet ovat saatavilla ympäri vuoden.

5 viikon tuettu Enscape-perusteet
-verkkovalmennus
on saatavilla 2-3 kertaa vuodessa (seuraava toteutus toukokuussa 2024)

Liity Luovision koulutusten sisäpiiriin, niin saat tiedon, kun koulutuksia ja verkkokursseja on saatavilla. 

 

Saat liittymislahjaksi lisäksi 7 vinkkiä, joilla tehostat omaa Sketchup -mallintamistasi.

Tutustu tarkemmin kaikkiin kursseihin >

Kaikki tarvittava tuli verkkokursseilta. Tästä pystyy helposti jatkamaan itsenäisesti, nyt kun pohjatieto on hallussa.

Suvi, sisustusarkkitehti, yrittäjä, Tampere

Kurssi oli upeasti rakennettu! Rakenne oli selkeä, videot olivat ymmärrettäviä ja niiden pohjalta tekeminen onnistui heti.

Katja, sisustussuunnittelija, Raahe

Olen saanut kurssista todella paljon hyötyä omaan 3D-piirtämiseen sekä tagien ja scenejen tekemiseen fiksusti. Verkkokurssi on nopeuttanut niin isosti kaikkea piirtämistä, etten osannut edes kuvitella! Kurssin looginen eteneminen, rytmitys, ja se, että jokainen asia on omalla videolla - on mahtavaa! 

Sirkku, sisustussuunnittelija
ja yrittäjä, Vantaa

Ota yhteyttä
layout-kurssi.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page