• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
Sketchup Pro on a laptop

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat työmme keskiössä.

Sisustussuunnittelijoiden 
Sketchup Pro -verkkokurssit

Suunniteltu helpottamaan ja selkeyttämään sisustussuunnittelijan arjen mallinnustyötä ja boostamaan suunnittelijan mallinnusitsetuntoa. 

 

Kurssien bonusmateriaalien avulla voit tehostaa halutessasi omaa mallintamisen ajankäyttöäsi ja nostaa suunnitteluyrityksesi kannattavuutta.

Suunniteltu sisustussuunnittelijayrittäjille tai suunnittelijayrittäjäksi aikoville, jotka eivät ole täysin sinut omien 3D-mallinnustaitojensa kanssa ja jotka ovat kuitenkin valmiit panostamaan niiden opiskeluun itsenäisesti verkkokurssilla.

Kurssimateriaali on käytettävissä kaikilla päätelaitteilla vähintään 3 kuukautta, mikä mahdollistaa joustavan opiskelun suunnittelijan arjessa. Voit opiskella silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Marikan laatimat sisustussuunnittelijoiden Sketchup Pro tehokertaus ja Sketchup Layout perusteet -verkkokurssit tulevat myyntiin syksyllä 2022 Luovision verkkokurssialustalla!

sketchup-kannettavalla2.jpg

Liity odotuslistalle

Liity odotuslistalle, niin saat tiedon heti, kun uusia verkkokursseja tulee myyntiin.

Liity odotuslistalle antamalla sähköpostiosoitteesi:

Kiitos, sinut on nyt lisätty odotuslistalle. Saat postia, kun kursseja tulee saataville.

Marika on kouluttajana paras! Ihanan ihmisläheinen ja ottaa huomioon koulutettavat hyvin!

suunnittelijaopiskelija

Taistelin pitkään yksin Sketchupin ja Layoutin kanssa, mutta Marikan yksilökoulutuksessa opin enemmän kuin monen vuoden aikana itsekseni. Tästä on apua omissa suunnittelutöissäni.

suunnittelijayrittäjä

Marikan V-Ray -koulutus on super!
Olen aivan liekeissä vieläkin!

suunnittelijayrittäjä

 
sketchup-kuva.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.