top of page
neuvottelutila-sisustussuunnittelu-tampe

Edustustila päivitettiin palvelemaan nykyisiä tarpeita

Posti Group Oyj:n Tampereen lajittelukeskuksen edustustilat kokivat mittavan muutoksen Luovision suunnitelmien pohjalta. 

Uutta ilmettä vanhaa kunnioittaen

Postin edustustilat olivat ennen remonttia, 90-luvun alkuperäiskunnossaan, mistä johtuen useimmat pintamateriaalit olivat parhaat päivänsä nähneet. Upea alkuperäinen rimakatto ja valokatto haluttiin kuitenkin säilyttää ja se uudistettiin pienillä valaisinmuutoksilla upeiksi yksityiskohdiksi.

 

Tilassa ollut ruuanvalmistuskeittiö purettiin ja tilalle tehtiin tarjoilukeittiö ilman yläkaappeja. Tarjoilutason takana komeilee paikallisen valokuvaajan ottama kuva Tammerkoskesta. Irtokalustus uusittiin ja tilankäyttöä muutettiin palvelemaan paremmin nykyisiä tarpeita. Ison edustustilan arkinen käyttö videoneuvotteluissa ja palavereissa mahdollistaa tilan monipuolisemman käytön ja nostaa tilan käyttöastetta merkittävästi. 

 

Katso projektin kuvat alta.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

edustustila-sisustussuunnittelu-tampere2

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarpeestasi lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Yhteistyömme Luovision kanssa on sujunut loistavasti jo vuosia. Luovisiolla pystytään ottamaan haltuun vaativammatkin projektit. Suunnittelijana Marika on itsevarma ja huomioi asiakkaan tarpeet erinomaisesti. Luovisio luotettava toimija, ja voin lämpimästi suositella heidän palvelujaan.

Matti Hietakangas

Myyntipäällikkö

Futra Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

neuvottelutila-sisustussuunnittelu-tampe

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page