top of page
DSC_0894.jpg

Viihtyisät toimitilat perheyritykselle
Sastamalaan

Sastamalainen perheyritys Oittisen Tila Oy rakennutti uuden toimitilarakennuksen tuotantotilojensa läheisyyteen. Luovisio otettiin projektiin ratkaisemaan toiminnallisuutta, tilankäyttöä ja pintamateriaaleja sekä itse toimiston että yrityksen saunatilojen osalta.

Viihtyisä toimisto ja saunatupa

Sastamalainen Oittisen Tila Oy on perheyritys ja yksi Kariniemen kotitiloista. Kananpoikia on kasvatettu tilalla 20 vuotta. Kananpoikien kasvatuksen lisäksi tilalla on kasvinviljelyä, bioenergiantuotantoa ja metsätaloutta. Tilan nykyinen yrittäjäpariskunta pitää tilaa jo 5. polvessa. 

Tilan uusi toimisto- ja saunarakennus palvelee sekä tilan että perheyrityksen moninaisia tarpeita aina tehokkaasta työnteosta rentoutumiseen ja erilaisten vapaamuotoisten kohtaamisten järjestämiseen.

 

Luovisiolle projekti oli mielenkiintoinen, sillä projektissa pääsi yhdistämään sekä toimiston tilojen että saunatuvan ja pesutilojen suunnittelua.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

DSC_0937.png

Soita 044 537 6844 ja varaa aika maksuttomaan
etätapaamiseen (30 min)

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Erityisesti arvostan Luovision aktiivista otetta, jossa asiakas tuntee olevansa turvallisessa kyydissä, kun hommat rullaavat.

Ismo Paananen
puheenjohtaja (2015-2021)
Lempäälän yrittäjät ry

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

DSC_0898.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page