top of page
DSCF4332.jpg

Vanhat kalusteet yhdistettiin sujuvasti uusiin tiloihin

MTC Flextek Oy Ab:n 400-neliöisen uudiskohdetoimitilan tila- ja sisustussuunnittelun lähtökohtana oli vanhan, jo olemassa olevan toimistokalustuksen hyödyntäminen maksimaalisesti ja siinä onnistuttiin erinomaisesti.

Vanha ja uusi yhdistyvät saumattomasti

Luovisio suunnitteli MTC Flextek Oy Ab:n 400-neliöisen uudiskohdetoimitilan sisustuksen ja tilojen toiminnallisuuden Pirkkalan Linnakallioon. Uudiskohdetoimiston tila- ja sisustussuunnittelun lähtökohtana oli vanhan, jo olemassa olevan kalustuksen hyödyntäminen maksimaalisesti ja uudiskohteena toteutettavan toimiston pintamateriaalien, kiintokalusteiden ja muiden sisustuselementtien määrittely.
 

Toimistoon suunniteltiin hiljaisia huoneita sekä yhteisen lounge-aluen ja ruokailutilan läheisyyteen modulaarinen neuvotteutila, jota voidaan taitelasiseinän ansiosta muunnella käytön mukaan. Koko toimiston valaistuksen ohjaus toteutettiin DALI-valaistuksenohjausjärjestelmällä, mikä mahdollistaa valaistuksen muunneltavuuden.

 

Katso projektin kuvat alta.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

DSCF4322-Edit.jpg

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarpeestasi lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Yhteistyömme Luovision kanssa on sujunut loistavasti jo vuosia. Luovisiolla pystytään ottamaan haltuun vaativammatkin projektit. Suunnittelijana Marika on itsevarma ja huomioi asiakkaan tarpeet erinomaisesti. Luovisio luotettava toimija, ja voin lämpimästi suositella heidän palvelujaan.

Matti Hietakangas

Myyntipäällikkö

Futra Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

DSCF4275-Edit.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page