top of page
DSCF2758.jpg

Valtin toimisto 

pesi kasvonsa

Valtti Henkistöratkaisut Oy:n tiloissa tehtiin mittava remontti toimiston arjen toiminnallisuuden, työergonomian ja viihtyisyyden parantamiseksi. Samalla tilojen ilme nykyaikaistettiin ja uudistettiin vastaamaan yrityksen ilmettä ja viestiä. Muutoksessa pyrittiin kunnioittamaan Klingendahlin tehdasrakennukselle tyypillisiä ratkaisuja, kuten korkeita tiloja, punatiiltä ja muita tehdasmaisia elementtejä.

Panostus tiloihin saa henkilöstön viihtymään

Valtti Henkistöratkaisut Oy:n Klingendahlin tiloissa Tampereella tehtiin mittava remontti toimiston arjen toiminnallisuuden, säilytysratkaisujen ja työergonomian parantamiseksi. Remonttia ja tehtäviä muutoksia 3D-visualisoitiin usealla eri tavalla ja niiden avulla muun muassa henkilökunta pystyi osallistumaan muutosten suunnitteluun helpommin.

 

Toimitilassa remontointiin kokonaisuudessaan yrityksen pääaula, kaikki työhuoneet sekä keittiötilat ja

näin viihtyisyyttä saatiin nostettua huimasti.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

DSCF4292.jpg

Ota yhteyttä ja jutellaan tarpeestasi lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

3D-visualisointikuvat olivat lopputulosta lukuun ottamatta parasta koko projektissa! Kun saimme ensimmäiset 3D-kuvat, niin pääsimme jo fiilistelemään tunnelmaa, jonka toimiston uudistus meille toisi. Ehdottoman hyvä ja tärkeä työkalu! Remontin lopputulos on ollut hyvin palkitseva. Voin lämpimästi suositella Luovisiota. Asiakkaan kuunteleminen ja välillä venyminen asiakkaan muuttuvien toiveiden mukaan oli hyvin palveluhenkistä ja sinnikästä. Erinomaisen hyvää Luovisiossa on henkilökohtainen ja asiakasta kuunteleva palvelu.

Laura Helasjoki-Ristimäki
toimitusjohtaja
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

neuvottelutila-sisustussuunnittelu-tampe

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page