top of page
PetraVeikkola_Marika_Luovisio-77.jpg
  • Suunnittelutoimisto Luovisio

Suunnittelutoimisto Luovisio on nyt Luovisio Oy

Päivitetty: 22. jouluk. 2021

Suunnittelutoimisto Luovision tarina jatkuu 1.12.2021 lähtien Luovisio Oy:n alla. Toimitilaprojektimme ja palvelumme jatkuvat entiseen malliin yritysmuodon muutoksesta huolimatta.


Osakeyhtiömuodon myötä kykenemme palvelemaan yhä paremmin asiakkaitamme ja tukemaan myös Luovision omaa kasvupolkua.


Muistelmia matkan varrelta - mistä kaikki sai alkunsa?


Suunnittelutoimisto Luovision toiminta alkoi vuonna 2016 Marika Ritala Mäkisen kotitoimistolta käsin. Vuosien varrella toiminta on kasvanut ulos kotitoimistosta, ja työpöydällä on suunniteltu satoja yritystiloja aina pienyrityksistä pörssiyhtiöihin, eri

suunnittelijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa yhteisvoimin. Tyytyväisiä asiakkaita Luovisiolla on lähemmäs sata.


Marika kotitoimistolla vuonna 2016
Marika kotitoimistolla vuonna 2016

Missä olemme nyt?


Luovisio Oy on työympäristöjen kehittämisen asiantuntija ja toimitiloihin keskittynyt suunnittelutoimisto. Haluamme auttaa yrityksiä kehittämään työympäristöjä ja toimitiloja kokonaisvaltaisesti. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa selvittämään etä- ja lähityön tarpeita sekä tyytyväisyyttä ja kehitystarpeita nykyisten toimitilojen osalta.


Teemme tiivistä yhteistyötä eri suunnittelijoiden ja ammattiryhmien edustajien kanssa ja kokoamme kasaan tarvittaessa myös moniammatillisen tiimin asiakkaamme etua silmällä pitäen. Laaja yhteistyökumppaniverkostomme mahdollistaa asiakkaillemme oikea-aikaiset tekijät ja toimitukset. Olemme olemassa asiakkaitamme varten.Suunnittelijat työn touhussa


Millainen suunnittelutoimisto haluamme olla?


Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ketterästi. Meille tyytyväinen asiakas on paras palkinto tehdystä työstä. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti saamamme palautteen perusteella ja kohtaamme jokaisen asiakkaan kiireettömästi.


Tulevaisuudessa haluamme olla yhä enemmän vaikuttamassa suomalaisiin työympäristöihin ja toimitiloihin yritysten tilasuunnittelun luottokumppanina.


Meille on tärkeää olla matalan kynnyksen suunnittelutoimisto, johon on helppo ottaa yhteyttä - olipa asia pieni tai suuri.


Ole siis rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan!terkuin, Marika


Marika Ritala-Mäkinen

Luovision perustaja, omistaja, projektipäällikkö ja projektimyynnin yhteyshenkilö

044 537 6844, marika(at)luovisio.fi
Comments


bottom of page