top of page
PetraVeikkola_Marika_Luovisio-77.jpg
  • Suunnittelutoimisto Luovisio

Luovisio starttasi Suomen ensimmäisen Sketchup+Enscape verkkovalmennuksen

Sisustussuunnittelijoita Enscape-renderöinnin saloihin valmentava 5 viikon verkkovalmennus tulee vastaamaan yhä kasvavaan kysyntään sisustussuunnittelijoiden teknisten taitojen kehittämiseksi.


Luovision kehittämän verkkovalmennuksen avulla kuka tahansa, hyvät Sketchup Pro -perusmallinnustaidot omaava suunnittelija, voi siirtyä rendaamisen ihmeelliseen maailmaan Enscape-valmennuksen avulla ja viedä omat mallinnukset yhä fotorealistisempaan suuntaan.Kiinnostus tehokkaampaan tekemiseen toi oivalluksen sisustussuunnittelijoille suunnatuista verkkokursseista


Luovisio Oy:n 3D-mallinnusosaaminen ja sen tehokkuus ovat kiinnostaneet sisustussuunnittelijoita jo vuosia ja Luovision perustaja, sisustussuunnittelija Marika Ritala-Mäkinen on ollut sisustussuunnittelijoiden keskuudessa pidetty ja kysytty Sketchup-kouluttaja.


Vuonna 2022 koulutuskysynnän yhä kasvaessa Marika päätti muuntaa oman yli 13 vuoden mallinnusosaamisensa digitaaliseen muotoon siten, että se olisi yhä usemman suunnittelijan saatavilla. Ajasta ja paikasta riippumatta.


Luovisio Oy lanseerasi ensimmäiset Marikan suunnittelemat ja toteuttamat verkkokurssit, Sketchup Pro tehokertauksen ja Layout perusteet -verkkokurssit sisustussuunnittelijoille syksyllä 2022. Toukokuun 2023 loppuun mennessä Luovision verkkokurssien avulla yli 100 suunnittelijaa on saanut avun ja hionut mallinnustaitonsa aiempaa tehokkaammaksi.


Suomen ensimmäinen Enscape-rendauksen verkkovalmennus sisustussuunnittelijoille starttasi pilottiryhmällä kesäkuussa


Suomen ensimmäinen 5 viikon Sketchup Pro + Enscape -rendaamisen verkkovalmennus starttasi kesäkuussa 2023 pilottiryhmän kanssa. Kaikille avoin verkkovalmennus tulee saataville syksyllä 2023.


5 viikon ajan rendaukseen keskittyvä valmennuskurssi on jatkumoa sisustussuunnittelijoille suunnatuille Sketchup-mallinnukseen keskittyville verkkokoulutuksille. Valmennusjakso, videomateriaalit ja harjoitukset ohjaavat suunnittelijan läpi Enscape-rendauksen perusteiden Marikan ohjauksessa. Verkkovalmennus on ensimmäinen laatuaan Suomessa.


Lisätietoja kursseista saat: marika(at)luovisio.fi sekä https://luovisio.mykajabi.com/

Sketchup Pro + Enscape -valmennus
Sketchup Pro + Enscape -valmennuksen pilottiryhmä starttasi kesäkuussa 2023


Commenti


bottom of page