top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
_edited.jpg

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat työmme keskiössä.

Suunnittelijoiden oma kouluttaja

Luovisio Oy:n perustajan Marika Ritala-Mäkisen osaamisessa yhdistyy vahva osaaminen sekä suunnittelupuolelta että IT-puolelta, molemmista jo yli 10 vuoden ajalta. Aiemman IT-uransa aikana Marika on kouluttanut tuhansia ihmisiä erilaisten järjestelmien käyttöön. Tänä päivänä Marika on sekä sisustussuunnittelijayrittäjä että sisustussuunnittelijoiden Sketchup- ja Enscape-kouluttaja ja verkkovalmentaja. Marika kouluttaa sisustussuunnittelijoita myös tekoälyn käyttöön.

layout-kurssi.jpg

Sketchup Pro kertaus, Layout perusteet ja Enscape -perusteet ovat saatavilla vuonna 2024 privaatti-, duo- ja tiimikoulutuksina tilauksesta Lempäälässä.

Kaikki koulutukset sisältävät:

  •  5-6 h opetusta (aiheesta riippuen) + tauot 

  • buffet-lounaan läheisessä ravintolassa

  • virvokkeet, teen/kahvin välipalat koulutustilassa

  • pikaoppaan sekä

  • koulutustoiveiden läpikäynnin ennen koulutusta.

Koulutuspaikka: Manttaalitie 15 B, Lempäälä
Lempäälä-talo, Ideakeskuksen viihtyisä koulutustila

 

Saapuminen ja pysäköinti: Ideakeskukselle on helppo saapua omalla autolla tai junalla. Lempäälän juna-asema on aivan Lempäälä-talon vieressä, samoin Lempon parkki (kts. video).  Autolla tultaessa pysäköinti joko 2 h kiekkopaikoille kadun varteen tai Lempon parkkiin Moovy-sovelluksella.

Tule yksin tai kerää oma porukka. Luvassa on taatusti inspiroiva koulutuspäivä Lempäälässä!

Tilaa live-koulutusten hinnasto ja tutustu tarkemmin tarjolla oleviin koulutuspaketteihin tarkemmin.

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko tilata Marikan kouluttamaan yritykseesi?  

Marikan räärälöimä Sketchup & Enscape -koulutus oli yrityksellemme todellinen löytö, kun halusimme siirtyä vanhasta mallinnusohjelmastamme Sketchupiin ja Enscapeen! Marika on todella timanttinen kouluttaja!

Sisustussuunnittelutoimisto, Helsinki 

Marika on opettajana ihanan maanläheinen ja selkeä. Hän saa vaikeatkin asiat yksinkertaistettua meille taviksille. Opetustunnit olivat tosi kivoja ja aika meni kuin siivillä! 

Anna, sisustussuunnittelija, Espoo

Marika auttoi minua kun vaihdoin ohjemasta toiseen ja tuntuu, että en ole koskaan nauttinut näin paljon 3D-mallintamisesta kuin nyt! Kiitos Marika!

Outi, sisustussuunnittelija

Ota yhteyttä
layout-kurssi.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page