top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
_edited.jpg

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat työmme keskiössä.

Suunnittelijoiden Sketchup Pro, Layout ja Enscape -valmentaja

Luovisio Oy:n perustajan Marika Ritala-Mäkisen osaamisessa yhdistyy vahva osaaminen sekä suunnittelupuolelta että IT-puolelta, molemmista jo yli 10 vuoden ajalta. Aiemman IT-uransa aikana Marika on kouluttanut tuhansia ihmisiä erilaisten järjestelmien käyttöön. Tänä päivänä Marika on sekä sisustussuunnittelijayrittäjä että sisustussuunnittelijoiden Sketchup- ja Enscape-valmentaja. 

Sisustussuunnittelijoiden Sketchup Pro tehokertaus ja Sketchup Layout perusteet -verkkokurssit ovat ostettavissa verkkokaupassa 2-3 kertaa vuodessa. Enscape-verkkovalmennus tulee saataville syksyllä 2023.

 

Tarjolla on myös yksilö- ja ryhmäkoulutuksia tilauksesta Lempäälässä. Voit halutessasi tilata live-koulutusten hinnaston tästä ja tutustua näin tarkemmin tarjolla oleviin live-koulutuksiin.

 

Kaikki tarvittava tuli verkkokursseilta. Tästä pystyy helposti jatkamaan itsenäisesti, nyt kun pohjatieto on hallussa.

Suvi, sis.ark.opiskelija, Tampere

Kurssi oli upeasti rakennettu! Rakenne oli selkeä, videot olivat ymmärrettäviä ja niiden pohjalta tekeminen onnistui heti.

Katja, sisustussuunnittelija, Raahe

Olen saanut kurssista todella paljon hyötyä omaan 3D-piirtämiseen sekä tagien ja scenejen tekemiseen fiksusti. Verkkokurssi on nopeuttanut niin isosti kaikkea piirtämistä, etten osannut edes kuvitella! Kurssin looginen eteneminen, rytmitys, ja se, että jokainen asia on omalla videolla - on mahtavaa! 

Sirkku, sisustussuunnittelija
ja yrittäjä, Vantaa

Ota yhteyttä
layout-kurssi.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page