top of page
neuvottelutila.jpg

Movendos Oy:n Tampereen uudet raikkaat tilat

Ennen uusiin tiloihin muuttoa Movendos Oy otti yhteyttä Luovisioon. Movendos kaipasi apua erityisesti uuden tilan maalisävyjen, irtokalustuksen sekä yrityksen brändin esiintuomisessa tiloissa raikkaalla tavalla.

Toimistotila viihtyisäksi ennen muuttoa

Movendos Oy:n Tampereen uusiin toimitiloihin kaivattiin wow-efektiä ja brändi-ilmettä raikkaalla tavalla. Luovisio otti mieluisan tehtävän vastaan ilolla.

 

Lattioihin ei koskettu, mutta muuten tiloissa uusittiin suurin osa maalipinnoista ja etenkin aiemmat tummanharmaat seinät saivat vaaleammat sävyt. Tiloihin lisättiin myös näyttävää akustoivaa rimapaneelia.

Movendoksen toiveena oli hyödyntää suurin osa olemassa olevista irtokalusteista, mutta uusiakin tarvittiin uusiin isompiin tiloihin. Luovisio toteutti uuden ja vanhan yhdistämisen annetulla budjetilla niin, että sekä uusi että vanha sointuvat saumattomasti yhteen.

 

Suhteellisen pienellä remontilla, oikeanlaisilla kalusteilla ja vanhojen kattovalaisimien uusimisella tiloista saatiin  toimivat, käytännölliset ja viihtyisät. Uudet tilat huokuvatkin nyt raikasta Movendoksen brändiä ja toivottavat tulijat tiloihin lämpimästi tervetulleeksi.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

aulatila1c.jpg

Jutellaanko yhdessä siitä, mitä teidän
toimistotiloille voitaisiin tehdä?

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Iso kiitos! Saatiin oikein viihtyisät tilat.

Arto Leppisaari
Co-founder, CEO
Movendos Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

toimistossa-puhelinkoppi.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page