top of page
ruokailutila_toimisto.jpg

Suomen Kaukokiito Oy:n Tampereen toimiston kasvojenkohotus

Suomen Kaukokiito Oy:n toimistotilat Tampereella kaipasivat väriä, viihtyisyyttä, toiminnallisia parannuksia ja vahvan Kaukokiidon brändin läsnöoloa. Luovisio tarttui haasteeseen ilomielin.

Toimisto sai uuden ilmeen

Suomen Kaukokiito Oy:n Tampereen toimisto koki varsinaisen kasvojenkohotuksen Luovision suunnitelmien pohjalta. Tilaprojektin alkuperäisenä tavoitteena oli tuoda tiloihin viihtyisyyttä lisääviä tekijöitä ja parantaa muun muassa aulan ja keittiöiden toiminnallisuutta sekä saada lisää säilytystiloja.  Myös upea Kaukokiidon brändi haluttiin tehdä tiloissa näkyväksi.

Toimiston kahteen keittiötilaan tehtiin toiminnallisuutta tukevia parannuksia, mutta myös keittiöiden vanhat kiintokalusteet säilytettiin suurimmaksi osin ja kytkettiin saumattomasti osaksi uusia kalusteita aina vetimiä myöden. Tämä on jotain sellaista, mikä ammattilaiseltakin vaatii erityistä tarkkuutta ja luovuutta - ja tässä projektissa kaikki osui nappiin juuri niin kuin pitikin.

 

Tilojen irtokalustus pidettiin pääosin samana, muutamaa uutta tuolia lukuunottamatta. Kalusteiden ilmettä raikastivat niiden uusi sijoittelu ja tiloissa tehdyt muut muutokset sekä tiloihin lisätyt tekstiilit.

Toimistoon lisättiin myös Kaukokiidon brändiä esiintuovia elementtejä, kuten upeita suurkuvatulosteita kalustosta, logoja, brändiväritystä ja useita erilaisia teippauksia, joiden kaikkien asennuksista vastasivat alansa ammattilaiset.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

kaytavat.jpg

Jutellaanko yhdessä siitä, mitä teidän
toimistotiloille voitaisiin tehdä?

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Iso kiitos! Saatiin oikein viihtyisät tilat.

Arto Leppisaari
Co-founder, CEO
Movendos Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

neuvottelutila2b.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page