top of page
Luovisio_Posti-©-Saskiia-photography-9.j

Lajittelukeskuksen henkilöstöravintola sai uuden ilmeen

Posti Groupin Tampereen lajittelukeskuksen henkilökuntaravintola koki mittavan remontin kesällä 2018. Ruokalamainen layout sai väistyä monipuolisemman tieltä.

Ei enää pelkkä ruokala

Tampereen lajittelukeskuksen pääaulan remontin yhteydessä remontoitiin myös alkuperäiskunnossaan oleva henkilöstöruokala. Suunnittelun lähtökohtana olivat erilaiset taukohetket ja siksi tilaan suunniteltiin erityyppisiä ruokailu-, kahvittelu- ja oleskelualueita. Suunnittelussa huomioitiin myös yövuorolaisten ruokailukabinetti. Vanha ruokalamainen ilme jäi historiaan uuden raikkaamman ja monipuolisemman ilmeen ansiosta.

 

Tila koki paitsi täyden remontin pintamateriaalien myös toiminnallisuuden osalta. Kahvittelu on rentoa lounge-alueen sohvilla, ja pystypöytään on mukava istahtaa syömään yksin tai pienemmällä porukalla. Kabinetti palvelee henkilökuntaa lounaspalavereissa ja yövuorossa.

Katso projektin kuvat alta.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion suunnittelulle.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

PetraVeikkola_Marika_Luovisio-81.jpg

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarpeestasi lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Yhteistyömme Luovision kanssa on sujunut loistavasti jo vuosia. Luovisiolla pystytään ottamaan haltuun vaativammatkin projektit. Suunnittelijana Marika on itsevarma ja huomioi asiakkaan tarpeet erinomaisesti. Luovisio luotettava toimija, ja voin lämpimästi suositella heidän palvelujaan.

Matti Hietakangas

Myyntipäällikkö

Futra Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

Luovisio_Posti-©-Saskiia-photography-3.j

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page