top of page
lounasravintola-flemms-lempaala6.jpg

Ravintola Flemm´s koko kylän  kohtaamispaikka

Lempäälä-Taloon valmistunut Ravintola Flemm´s palvelee koko Lempäälää. Tarjolla ovat maittavat lounaat sekä Lempäälä-talossa työskenteleville että lähialueen asukkaille. Iltaisin tarjoillaan ruokaa À la carte.

 

Tunnelma Flemm´ssä on hienostunut, mutta rento. Flemm´sissä ei pönötetä, vaan nautitaan makuelämyksistä ja hyvästä seurasta.

Ravintola Lempäälän ytimessä

Ravintola Flemm´s on monipuolinen kohtaamispaikka niin Lempäälä-talossa asioiville kuin alueen yrittäjille, työntekijöille ja asukkaille. Suunnittelussa pidettiin mielessä kävijöiden erilaiset tarpeet ja vaikka ilme on hienostunut, tunnelma on aito ja rento.

 

Flemm's soveltuu myös ison tai pienen yksityistilaisuuden järjestämiseen, sillä ravintolan asiakaspaikkojen lisäksi käytettävissä ovat kaksi Lempäälä-talon kabinettia. Ravintolan tilat ovat avarat ja esteettömät.

Ravintolalle suunniteltu ilme kunnioittaa talon arkkitehtuuria ja alueen historiaa. Lempäälän historiaa tuotiin tilaan sekä valittujen värien että seinille teetettyjen valokuvien kautta. Värit ravintolassa ovat murrettuja, maanläheisiä ja rauhallisia ja tuovat siten kontrastia Lempäälä-talon värikkäille kalusteille.

Katso projektin kuvat alta.

Kuvat

Tehokas kartoitus etänä.

Pidämme ensin kanssasi ytimekkään aloituspalaverin, jonka aikana kartoitamme todelliset haasteesi ja saamme kuvan tavoitteistasi.

 

Voimme pitää palaverin joko etänä tai toimistollanne paikan päällä.

Saat ehdotelman suunnitelmasta.

Luomme kartoituspalaverin pohjalta ensimmäisen ehdotuksen etenemisestä ja alustavan hinta-arvion suunnittelulle.

Kun projekti on käynnistynyt, saatte ehdotelmat tehtävistä muutoksista ja luonnokset tila- ja sisustussuunnitelmasta.

Käärimme hihat ja alamme töihin.

Kun ehdotelmaa on hiottu ja olemme yhtä mieltä suunnasta, käärimme hihat ja muutostyöt voivat alkaa. 

Pidämme sinut tiedotettuna projektin etenemisestä, jotta tiedät missä mennään ja milloin kaikki voivat palata uusiin työtiloihin.

PetraVeikkola_Marika_Luovisio-81.jpg

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarpeestasi lisää.

Tehokasta ja ohjaavaa toimintaa, välitöntä ja selkeää viestintää sekä sopivasti vetovastuun ottamista. Kaiken kaikkiaan loistavaa työtä!

Mika Vuori

Osakas, liiketoiminnan kehitys

Innogiant Oy

Yhteistyömme Luovision kanssa on sujunut loistavasti jo vuosia. Luovisiolla pystytään ottamaan haltuun vaativammatkin projektit. Suunnittelijana Marika on itsevarma ja huomioi asiakkaan tarpeet erinomaisesti. Luovisio luotettava toimija, ja voin lämpimästi suositella heidän palvelujaan.

Matti Hietakangas

Myyntipäällikkö

Futra Oy

Olen enemmän kuin tyytyväinen Luovision osaamiseen ja palveluun. Harvoin olen saanut näin hyvää asiakaspalvelua!

Ari-Pekka Saarela

Team Lead

Siteimprove Oy

Luovisio_Posti-©-Saskiia-photography-3.j

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page