top of page
PetraVeikkola_Marika_Luovisio-77.jpg
  • Suunnittelutoimisto Luovisio

Toimitilakonsultaatio - välitön apu yrityksen toimitilahaasteisiin

Yritystiloissa tilaratkaisut ja -haasteet vaikuttavat sekä yrityksen liiketoimintaan että työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Välillä tilahaasteet voivat tulla eteen hyvin yllättäen ja silloin niihin tarvitaan nopea ratkaisu. Luovision NOPEA-toimitilakonsultaatio on täsmäapu yrityksen äkillisiin toimitilahaasteisiin.


Mitä toimitilakonsultaation aikana tapahtuu?

Toimitilakonsultaation aikana kokenut tilasuunnittelija tulee paikan päälle ja ratkoo kanssasi tilojen, kalustuksen ja pintamateriaalien haasteita. Konsultaation kesto on 2 tuntia, ja saat koko tämän ajan täysimääräisesti käyttöösi ammattilaisen koko osaamisen ja laajat verkostot.


Luovision NOPEA-tilakonsultaation vaiheet:

Ennakkohaastattelu: Ennen konsultaatiota keskustelemme puhelimitse tai Teamsin kautta tiloihinne liittyvistä haasteista ja päätämme kuinka etenemme, asetamme tavoitteet konsultaatiopäivälle.

Jos tilakonsultaatio ei mielestämme ole tilanteeseen parhaiten soveltuva palvelu, ei hätää. Kerromme sen avoimesti.


Paikan päällä ratkominen: Konsultaation aikana keskitymme paikan päällä tilahaasteidenne ratkaisemiseen, yhdessä sovitun tavoitteen mukaan.

Asiantuntijan tuki: Käytössänne on koko 2 tunnin ajan asiantuntijamme osaaminen ja verkostot.


Kenelle toimitilakonsultaatio soveltuu?

Toimitilakonsultaatio sopii erityisesti yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat suunnitella toimitilansa itse, mutta kaipaavat apua yksityiskohtien, hankintojen ja tekijöiden valinnassa. Lisäksi se on täydellinen ratkaisu yrityksille kiireellisiin tilanteisiin, joissa toimitilasuunnittelulle ei ole varattu omaa budjettia tai sille ei ole aikataulun puitteissa riittävästi aikaa.


Esimerkkitilanteita, joissa Luovision asiakkaat ovat hyödyntäneet NOPEA-toimitilakonsultaatiota:

1. Uuden toimitilan valinta pitää tehdä nopeasti: yritysasiakas on joutunut äkillisen valinnan eteen ja uuden toimitilan valinta täytyy tehdä nopeasti. Suunnittelija on otettu mukaan toimitilakäynnille mittamaan ja varmistamaan, että ihmiset ja kalusteet mahtuvat tilaan. Yritys on konsultaation jälkeen tilannut Luovisiolta lisätyönä mittakaavassa olevan kalustesuunnitelman, joka toimii apuna muutossa.


2. Äkillinen muutto: asiakasyrityksen on muutettava nopeasti uusiin tiloihin ja varmistettava niiden toimivuus sekä päätettävä nopeasti uudet maalisävyt urakoitsijaa varten. Suunnittelija on mukana varmistamassa vanhojen kalusteiden sopivuuden uuteen tilaan sekä tarvittavat maalisävyt asiakkaan kanssa.


3. Yritys tekee itse toimitilojensa suunnittelua, mutta kaipaa vahvistusta päätöksille: asiakasyritys on tehnyt oman toimitilansa suunnittelua itsenäisesti, mutta projektin loppuvaiheessa omat verkostot ja osaaminen ovat loppuneet kesken. On epävarmaa, mistä kaluste- ja urakkatarjouksia kannattaa kysyä ja paljonko niistä kannattaa ylipäätään maksaa. Suunnittelija jakaa konsultaation aikana asiakkaalle hiljaista tietoa hinnoista, hyvistä tekijöistä ja antaa vinkkejä, kuinka tarjoukset kannattaa pyytää, jotta niihin saa vertailukelpoiset vastaukset.


4. Toimitilaremontti vai uusi toimitila -dilemma: Asiakkaan pitää päättää remontoidako vanha toimitila vai valitako uusi toimitila, mutta päätöksen tekeminen on vaikeaa. Suunnittelija käy konsultaation aikana asiakkaan kanssa molemmat vaihtoehdot läpi ja antaa näkemyksensä vaihtoehdoista sekä mahdollisista kustannuksista eri vaihtoehdoissa. Asiakas päätyy lopulta hankkimaan uuden toimitilan ja pyytää Luovision suunnittelemaan uuden toimitilan kokonaisvaltaisesti (toimitilasuunitteluprojekti).


Toimitilakonsultaation hyödyt yritykselle

Nopea ja tehokas ratkaisu: Kaksi tuntia intensiivistä työskentelyä kokeneen suunnittelijan kanssa. Tavoitteena ratkaista akuuteimmat haasteet toimitilaan liittyen.


Paikan päällä tai etänä: Konsultaatio voidaan toteuttaa joko paikan päällä tai etänä Luovision Teamsin kautta.


Laajat verkostot: Käytössäsi on toimitila-asiantuntijan laajat kontaktit sekä vuosien aikana karttunut tietotaito.


Edullisempi ja nopeampi kuin perinteinen suunnittelu: perinteinen suunnitteluprojekti kestää useita viikkoja tai kuukausia ja hinta projekteissa asettuu usein 1700-9000 eur välimaastoon, riippuen täysin projektin koosta. NOPEA-toimitilakonsultaatio on täsmäisku yrityksen polttavimpaan toimitilahaasteeseen.


Toimitilakonsultaation hinta

Luovision NOPEA-toimitilakonsultaation hinta on 395 € (ALV 0 %) + matkakulut Pirkanmaan ulkopuolella. Konsultaatio kestää 2 tuntia.


Konsultaatio voidaan toteuttaa myös etänä Teamsissä, mikäli käytössä on riittävän tarkka pohjakuva, mittoja ja valokuvia.


Varaa oma NOPEA-toimitilakonsultaatiosi ottamalla yhteyttä marika@luovisio / 044 537 6844.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page