• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
PetraVeikkola_Luovisio-2.JPG

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat työmme keskiössä.

Sisustussuunnittelijoiden Sketchup Pro -kouluttaja

Luovisio Oy:n perustajan Marika Ritala-Mäkisen osaamisessa yhdistyy vahva osaaminen sekä suunnittelupuolelta että IT-puolelta, molemmista jo yli 10 vuoden ajalta. Aiemman IT-uransa aikana Marika on kouluttanut tuhansia ihmisiä erilaisten järjestelmien käyttöön. Tänä päivänä Marika on sekä sisustussuunnittelija, yrittäjä että sisustussuunnittelijoiden Sketchup-kouluttaja. 

 

Marikan rento, mutta informatiivinen opetustyyli näkyy suunnittelijoiden Sketchup Pro, Sketchup Layout ja renderöintikoulutuksissa. Hänellä on kyky innostaa ja rohkaista opiskelijoitaan yhtäaikaa. 

Marika tekee pyynnöstä räätälöityjä yksilö- ja ryhmäkoulutuksia sisustussuunnittelijoille Sketchup Pro:sta, Layoutista, V-Raysta ja Enscapesta.

Huom. Vuoden 2022 koulutuskalenteri on täynnä!

Elokuusta 2022 alkaen saatavilla ovat olleet Marikan koostamat sisustussuunnittelijoiden Sketchup Pro tehokertaus ja Sketchup Layout perusteet -verkkokurssit! 

PetraVeikkola_Marika_Luovisio-41_edited.jpg

Koulutusta vailla?

Ota yhteyttä puhelimitse arkisin ma-pe klo 8-16  tai lähettämällä sähköpostia:

 

     044 537 6844 

     marika@luovisio

Liity nyt koulutusten sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon uusista livekoulutuksista, verkkokursseista ja sisäpiiriläisten muista spesiaalieduista!

Kiitos!

Marika on kouluttajana paras! Ihanan ihmisläheinen ja ottaa huomioon koulutettavat hyvin!

suunnittelijaopiskelija

Taistelin pitkään yksin Sketchupin ja Layoutin kanssa, mutta Marikan yksilökoulutuksessa opin enemmän kuin monen vuoden aikana itsekseni. Tästä on apua omissa suunnittelutöissäni.

suunnittelijayrittäjä

Marikan V-Ray -koulutus on super!
Olen aivan liekeissä vieläkin!

suunnittelijayrittäjä

 
neuvottelutila-sisustussuunnittelu-tampe

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.