top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
tietokoneella_low.png

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat työmme keskiössä.

Suunnittelijoiden Sketchup Pro ja Enscape -valmentaja

Luovisio Oy:n perustajan Marika Ritala-Mäkisen osaamisessa yhdistyy vahva osaaminen sekä suunnittelupuolelta että IT-puolelta, molemmista jo yli 10 vuoden ajalta. Aiemman IT-uransa aikana Marika on kouluttanut tuhansia ihmisiä erilaisten järjestelmien käyttöön. Tänä päivänä Marika on sekä sisustussuunnittelijayrittäjä että sisustussuunnittelijoiden Sketchup- ja Enscape-valmentaja. 

 

Sisustussuunnittelijoiden Sketchup Pro tehokertaus ja Sketchup Layout perusteet -verkkokurssit ovat ostettavissa verkkokaupassa 2-3 kertaa vuodessa. Enscape-verkkovalmennus tulee saataville syksyllä 2023. Tarjolla on myös yksilö- ja ryhmäkoulutuksia tilauksesta.

 

Huom. Keväällä 2023 ei ole tarjolla yksilö- tai ryhmäkoulutuksia livenä. Syksylle 2023 koulutuksia tarjolla rajoitetusti. Kysy tarjousta: marika(at)luovisio.fi

9.6.2023 Luovisio_Sketchup_vinkit_sisustussuunnittelijalle.png

TULE  MUKAAN LUOVISION 
SISÄPIIRIIN JA OPIT ENEMMÄN

Liittymällä Sisäpiiriin saat kiitoslahjana sähköpostiisi Marikan 7 vinkkiä, joilla tehostat Sketchup -mallintamistasi.

Sisäpiiriläisenä saat ensimmäisenä tiedon Luovision tulevista koulutuksista, verkkokursseista ja sisäpiiriläisten muista spesiaalijutuista, kuten maksuttomista webinaareista ja Sketchup-vinkeistä

Sisäpiirikirje ilmestyy noin 1-2 kertaa kuussa.

Jes! Olet mukana! Kurkkaa nyt s-postiisi...

Marika on kouluttajana ilmiömäinen! Ihmisläheinen, puhuu suunnittelijaa ja ottaa huomioon koulutettavat hyvin!

suunnittelijaopiskelija

Taistelin pitkään yksin Sketchupin ja Layoutin kanssa, mutta Marikan yksilökoulutuksessa opin enemmän kuin monen vuoden aikana itsekseni. Tästä on apua omissa suunnittelutöissäni.

suunnittelijayrittäjä

Lämmin kiitos Marika Sketchup Pro Tehokertaus -verkkokurssista.  Itseluottamukseni Sketchupin käytön suhteen on kasvanut kurssin aikana hurjasti! Kurssisisältö on rakennettu todella hyvin.

Suvi, sisustusalan opiskelija SisAk, Akaa

Ota yhteyttä
Enscape_2023-06-05-18-29-26_high.jpg

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page