top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
PetraVeikkola_Luovisio-2.JPG

Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat työmme keskiössä.

Sisustussuunnittelijoiden Sketchup Pro -kouluttaja

Luovisio Oy:n perustajan Marika Ritala-Mäkisen osaamisessa yhdistyy vahva osaaminen sekä suunnittelupuolelta että IT-puolelta, molemmista jo yli 10 vuoden ajalta. Aiemman IT-uransa aikana Marika on kouluttanut tuhansia ihmisiä erilaisten järjestelmien käyttöön. Tänä päivänä Marika on sekä sisustussuunnittelija, yrittäjä että sisustussuunnittelijoiden Sketchup-kouluttaja. 

 

Marikan rento, mutta informatiivinen opetustyyli näkyy suunnittelijoiden Sketchup Pro, Sketchup Layout ja renderöintikoulutuksissa. Hänellä on kyky innostaa ja rohkaista opiskelijoitaan yhtäaikaa. 


HUOM. KEVÄÄLLÄ 2023 EI TARJOLLA LIVE-KOULUTUKSIA.

 

LIITY KOULUTUSTEN SISÄPIIRIIN SIVUSTON ALAREUNASTA, NIIN SAAT TIETOA TULEVISTA KOULUTUKSISTA, VERKKOKURSSEISTA JA MAKSUTTOMISTA WEBINAAREISTA.

Sisustussuunnittelijoiden Sketchup Pro tehokertaus ja Sketchup Layout perusteet -verkkokurssit ovat ostettavissa verkkokaupassa 2-3 kertaa vuodessa.

PetraVeikkola_Marika_Luovisio-41_edited.jpg

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä puhelimitse arkisin ma-pe klo 8-16  tai lähettämällä sähköpostia:

 

     044 537 6844 

     marika@luovisio

Liity nyt koulutusten sisäpiiriin ja saat ensimmäisenä tiedon uusista livekoulutuksista, verkkokursseista ja sisäpiiriläisten muista spesiaalieduista!

Kiitos!

Marika on kouluttajana paras! Ihanan ihmisläheinen ja ottaa huomioon koulutettavat hyvin!

suunnittelijaopiskelija

Taistelin pitkään yksin Sketchupin ja Layoutin kanssa, mutta Marikan yksilökoulutuksessa opin enemmän kuin monen vuoden aikana itsekseni. Tästä on apua omissa suunnittelutöissäni.

suunnittelijayrittäjä

Marikan V-Ray -koulutus on super!
Olen aivan liekeissä vieläkin!

suunnittelijayrittäjä

Ota yhteyttä
neuvottelutila-sisustussuunnittelu-tampe

Viimeisimmät artikkelimme

Kirjoitamme artikkeleita tilasuunnittelusta ja suunnittelun tulevaisuudesta. Annamme myös vinkkejä toimitilasuunnitteluprojekteihin, joten blogimme kannattaa ottaa seurantaan.

bottom of page